Ak Partili adaylar Yörtürk Kayseri Şubesini Ziyaret Ettiler


AK Parti Kayseri 24. dönem milletvekili adayları 8.5 yılda yapılan hizmetleri ve 2023 yılında Türkiye’yi getirecekleri noktayı anlatmaya devam etti. Adayların ziyaretleri bu kez sivil toplum kuruluşları oldu. İki gruba ayrılan AK Partili adaylar 10 sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti.
TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ve milletvekili adayı Dr. Murat Cahit Cıngı, ilk olarak Yörtürk Vakfı’nı ziyaret etti. Adaylar burada Yörtürk Başkanı Ali Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ali Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ise, devlet ve millet olarak terör örgütünün bölgedeki oyununu bozmanın gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:
“Böyle bir oyunla Türkiye üzerinde bir ameliyat yapılmak isteniyor. Hep birlikte buna karşı durucağız, ama bunu yaparken de birbirimizi suçlamayacağız. Çünkü belli bir bölücü hareketin dışındaki tüm partilerin genel başkanları ve mensuplarında bu ülkenin birlik ve beraberliği için çalıştıklarını net bir şekilde söyleyebiliriz. Yapacağımız Anayasa değişikliğinde mevcut yasaların 1.,2.,3. ve 4. maddesinin kaldırılmasından yana bir tavrımız yok. Bu tutum başkaları tarafından sıkça karşımıza getiriliyor. Tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek vatan konularında mutabık olduğumuzu ve tek dil konusunda taviz vermeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Özellikle de AK Parti’nin ve genel başkanımızın kafasında bunun dışında hiçbir düşünce olmadığını bilinmesi gerekir”

Yorumlar