YÖR-TÜRK TERÖRE TEPKİ AÇIKLAMASI


Bugün gece geç saatlerde meydana gelen hain terör saldırıları sonucu 26 vatan evladının şehit vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu vatan için gözünü kırpmadan can veren yiğit Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyor, çatışmalarda gazi olan 22 askerimize de acil şifalar diliyoruz.
Tüm Türk Milletinin başı sağ olsun.
Son yıllarda artarak devam eden terör olayları karşısında kardeşliğe atılan kurşunları bir bir temizlemek ve yok etmek için bugün daha sıkı birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu yüce milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğine atılan her türlü kurşunu lanetliyoruz. Ve biliyoruz ki bu olaylar emperyalist güçlerin tezgâhladığı alçak bir oyundan başka bir şey değil. PKK terör örgütü de buna çanak tutuyor. BDP isimli siyasi oluşum ise terör örgütünün taşeronluğunu yapıyor. Barıştan, kardeşlikten, birlikten bütünlükten bahseden bu sahte insancıkların yiğitlerimize atılan her kurşunda parmağı var.
Daha ömrünün baharında şehit olan vatan evlatlarını rahmetle, gazi olan yiğitlerimizi de şükranla anıyoruz. Allah ailelerine ve Tüm Türk Milletine Sabır versin…

YÖRÜK TÜRKMEN VAKFI
KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI
ALİ AYDIN

Yorumlar